Šungit drť na přípravu vody 500 g
Šungit pomáhá. Má schopnost očišťovat vodu od téměř všech organických a neorganických znečištění včetně nafty a pesticidů, kovů, včetně těžkých kovů, chloru atd. Uhlík ve formě fullerenů je přirozeně mnohem aktivnější než jiné modifikace uhlíku. Proto šungit má velmi vysoké sorpční a katalytické schopnosti. Výzkumy prokázaly, že na jeho povrchu se katalyticky rozkládá nebo se absorbuje většina jedovatých a nepříznivých látek obsažených ve vodě. Unikátní jsou baktericidní vlastnosti šungitu. Je dokázaná jeho efektivita v boji proti široké škále bakterií a virů. Procento jejich vyhubení ve vodě činí 85-98% oproti jejich prvopočátečnímu stavu. Kromě toho se předpokládá, že šungit je schopen měnit strukturu vody, zvyšovat její energetiku a také smazávat z její pamětí negativní informace o znečištěních. Šungitová voda a jiné výrobky ze šungitu mají příznivé vlastnosti pro lidský organismus, léčí mnohá onemocnění – alergii, zápalová onemocnění, kožní nemoci atd. Též se nabízí široká škála uplatnění šungitu ve farmakologii a kosmetice.
Detailní popis produktu
Příprava šungitové vody ze šungitové drtě
Připravte skleněnou nádobu. Ujistěte se, že nádoba neobsahuje žádné usazeniny, šungitovou drť propláchněte důkladně vodou, vložte do nádoby obsah balení (100g na litr vody) a zalijte pitnou vodou. Již za 30 minut (podle vědeckých poznatků) voda prokazuje baktericidní účinky. Po dvanácti hodinách voda dosahuje nejlepších vlastností. Maximálně po 72 hodinách vodu slijte. Po propláchnutí můžete drť opět použít na přípravu šungitové vody.
Tento proces nemůžete opakovat neomezeně dlouho, záleží jen na tom, jak důkladně dokážete šungitovou drť očistit od usazenin. V závislosti na kvalitě použité vody je třeba šungitovou drť vyčistit za 1 až 2 měsíce, v roztoku vody a jedlé sody po dobu 1 až 2 hodin, případně ji vystavit na přímém slunci. Šungitovou drť je vhodné zcela vyměnit po 6-ti až 12 měsících. Záleží jak voda chutná.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.